Publisher - Massarius
Massarius maakt geavanceerde website monetisation methodes, zoals automated trading van online advertenties en paid subscription management technologie, toegankelijk voor iedereen.
Netto-inkomsten, fill rate en revenue share waar je echt enthousiast van wordt

Ons team van knappe koppen en analytische experts staat klaar om je te helpen met yield management, websiteoptimalisatie en omzet forecasting.

Transparantie

We zetten ons in voor openheid en transparantie in de online advertentiemarkt. Daarom bieden we volledige controle over de specifieke doelgroepen of kanalen die bij je passen.

Alle inventory platforms gefaciliteerd

We helpen je advertentieruimtes te verkopen op desktop-, tablet-, telefoon-, in-app-, of video-omgevingen, aan alle of specifieke doelgroepen.

Paid subscription management

De implementatie en management van paid subscriptions, zoals paywalls, vereist specifieke en diepgaande kennis van zowel de benodigde technologie als de monetisation methodes. We helpen bij het opzetten van je paywall en het behalen van data-, loyaliteit- en omzetresultaten.

SSP management

Het managen van alle supply-side platforms kan arbeidsintensief zijn. We nemen dit volledig uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het behalen van je doelen.

Wil jij optimaal gebruik maken van online advertentietechnologie? Neem vrijblijvend contact op.

Standaard iAB

standardIAB
highimpact

High Impact

Rich Media

richmedia
expandable

Expandable

Mobiele Formaten

320x50
320x100
320x240
swipe
300x250

Advertentieformaten Video

In-Article

inarticledesktop
inarticlemobile

Pre-Roll

preroll
preroll
Voorbeelden Richmedia