Demand - Massarius
Massarius maakt geavanceerde website monetisation methodes, zoals automated trading van online advertenties en paid subscription management technologie, toegankelijk voor iedereen.
100% brand safe adverteren

We weten dat je hard werkt om je merk op te bouwen. Daarom leveren we een kwaliteitsnetwerk, waardoor je advertenties en campagnes alleen verschijnen op de plaatsen of manieren die bij je merk passen.

Gegarandeerd volume en goede viewability

Met onze technologie kun je je advertenties of campagnes op een specifieke doelgroep richten. Niet alleen dat, we garanderen ook volume.

Alle vormen van media-inkoop gefaciliteerd

We bieden (open) RTB, native advertising, branded content en syndicated social mogelijkheden. Ons kwaliteitsnetwerk biedt advertentieposities in specifieke contentcategorieën, Bid URL en ATF-posities. Daarnaast zijn we early adapters van nieuwe advertentieformaten en -formats.

Verhoogde netto-inkomsten

We weten dat je het meeste uit je advertentiebudget wilt halen en dat is precies waar wij goed in zijn. We helpen met campagne trafficking, optimalisatie en rapportages.

Transparantie

We zetten ons in voor openheid en transparantie in de online advertentiemarkt. Daarom bieden we real views, filtering van onjuist verkeer en nepnieuws en zijn end-to-end controleerbaar.

Wil jij optimaal gebruik maken van online advertentietechnologie? Neem vrijblijvend contact op.

Benelux uitgevers

Spaanse uitgevers

UK uitgevers

Duitse uitgevers

Italiaanse uitgevers

Neem contact op